• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

Amir_Ssii

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Amir_Ssii

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

Recent Profile Visitors

833 profile views
  1. سوق الأهرامية Jualan bersystem Pyramid mengikut majmu' Fatwa hukum nya adalah HARAM.. kerana duit yang kamu dapat… https://t.co/iz7K3KVdmp

  2. RT @azraabdulrahman: "Banyak banyak nasi, nasi apa yang menyanyi?" "Nasi.....kandar jangan marah marah takut nanti lekas tua" MAN I'M SO…

  3. well atleast bila tahu pakwe kau tengah cari duit nak kahwin tu, kau yg perempuan jangan la gi layan jantan lain.. bengong namanya mcm tu

  4. @itsmyrarzli simple... just don't put your heart at everything.. also Allah said in the quran: "surely kindness wi… https://t.co/eVvByNRfaz

  5. looking at the comment thread section make me lose hope of 2019 wishes yg malaysian konong nya wishing azam tahun b… https://t.co/4iUvJkNYBz

  6. @siiruu_co @faris_fsz mcm lain je.. hmmm nak mintak rujukan boleh?

  7. @anisss_a look how happy he was 😂 https://t.co/xBl7r4YhcK

  8. RT @Thelnteresting: Cheeseburger Onion Rings 🍔😋 (ig: buzzfeedtasty) https://t.co/tPxic2bNi3

  9. RT @mlysiafoodporn: Mana lagi korang suka? Retweet for thigh. Like for drumstick. https://t.co/2vL2puLRe7

  10. the comments was so hilarious 😂😂😂😂😂 https://t.co/2IgVg2Mzg8

  11. you just don't know how to differentiate between stress and headache.. sometimes, you were just having a headache.… https://t.co/oXF8gDQTzx

  12. aku selalu pesan kat anak murid atau kat sesiapa yg dah start down belajar.. "dah alang2 buat tu, bagi je la terba… https://t.co/LzMJhKhb2x

  13. Hari ni mendengar luahan perasaan member aku angau kat awek dia kenal kat Plato rupa nya account fake guna gambar… https://t.co/JBSb9qpswj

  14. kekadang dalam alquran, Allah menggunakan lafaz yg menunjukkan utk lelaki bagi mengUMUMkan dan bukan menSPESIFIK ka… https://t.co/LpBApxJSEt

  15. Sheikh cakap Alquran tak bagi kekayaan.. sbb alquran tu kalam Allah (makhluk).. hanya Allah yg mengurniakan kekaya… https://t.co/yBPerQlnV1