• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

Amir_Ssii

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Amir_Ssii

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

Recent Profile Visitors

1,112 profile views
  1. Lagi 20 hari dan aku akan mula shoot vlog pertama wth aku 😂

  2. RT @HilalAsyraf: Sebarkan untuk menghapuskan mitos. Terima kasih Al-Fadhil Mufti Dato' @drzul_albakri https://t.co/d8RMFjLDZF

  3. Sebab tu aku tak suka buat kawan baru dah.. They never tend to understand people who are not from their league..

  4. RT @xsanchez2829: NO ONE IS TOUCHING OR KISSING MY BABY idc idc idc idc idc https://t.co/9nd1nSSKWv

  5. Aku juga bukan org yg baik2, tapi tak salahkan utk aku usaha jadi lebih baik? A small step towards big things.. wh… https://t.co/yzw9JljoWD

  6. RT @The_X_Guy: Tak ramai menitikberatkan aspek ihsan ini. Sedangkan aspek inilah yang paling ditekankan dalam agama Islam. Tak hairanlah ke…

  7. RT @otdrsjk: Whatsapp, instagram and facebook breakdown. Celcom, digi, umobile, maxis: https://t.co/uqsCAML4b7

  8. Anak hangpa budak kecik nakal kat kedai ganggu steam aku nak makan mmg aku tegur terus bapak dia kat situ.. i will… https://t.co/RAxVDEE29i

  9. @anisss_a Boleh buat hilang pegangan jiwa ni hmmm

  10. RT @_ainayus: Minta viralkan, sama2 bantu kawan adik sy , moga beliau berjaya tamatkan pengajian di Universiti Al-Azhar Mesir. Semoga beli…

  11. @mysaraeynie Jgn lupa hajakz 😂

  12. @frds_yhy @kakazulkifle @nrfthah_mrn Thank you bro... for speaking up for us mens... we mens stan each other 😂😂😂😂😂

  13. RT @azreeloqman: macam bodoh la trend ss account bank ni. kau nak bagi sangat banyak orang fakir yg memerlukan.

  14. RT @mhdsyahmi_: Gemok takpe jangan busuk. Kita dah makan ruang, jangan ganggu rongga pernafasan orang lain https://t.co/PIyMipI7Q8

  15. RT @itszahoora: Marriage advice from 1918. Opinions? https://t.co/fUihmTVY2X