• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

EzatyEzlyn

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EzatyEzlyn

  1. RT @aswaliaaa: People sharing mak mertua suka bagi makanan Random : Kalau macam ni jadi to me I kena audit diri Why can't u be happ…

  2. RT @H_Bakkaniy: Daripada 4 eskalator, 3 rosak satu je yang bergerak. Rosak bukan seminggu dua, ada dah lebih 3 bulan. Cabut semua tu buat…

  3. RT @darlynpIs: these came out so cute 💐 https://t.co/XBQKwYDNva

  4. RT @amirull_azhr: pesanan untuk lelaki, biar kahwin lambat. jangan tersalah kahwin. https://t.co/oF5hOepzXk

  5. Ghisau ye ex staff follow twitter. Yg kuban kuban je

  6. RT @twitkocheng: https://t.co/lv4Iw5w6X9

  7. RT @nureenafrinaaaa: but alhamdulillah bila kitaorang suggest tengok cartoon 'Blippy' . ada yang boleh ckp dah sikit sikit . Blippy ni bij…

  8. RT @Azfarovski: Meanwhile in Malaysia, everything nak tukar nama modern and English sounding lel

  9. RT @zully_curtains: Yang rushing nak kahwin tanpa ada savings dan kerja tetap ni, tahu tak yuran tadika Montessori untuk seorang budak adal…

  10. RT @aemieruls_: “weh, aku takde cash. pakai duit kau dulu, nanti aku bayar” kita semua pernah mengalami situasi macamni. selalu korang rep…

  11. RT @dot_burn: At this point i can conclude, parlimen malaysia ni dah macam dipenuhi orang tua jenis lepak kedai kopi sembang pandai kencang…

  12. RT @JeffriMS: Bekukan akaun. Tangkap adik. Siasat. Tapi janganlah suruh SPRM yg siasat nanti main pok amai-amai pulak.

  13. RT @sicfallacy: Cara handle biawak pun nijam kena ada politcally correct way. Apa benda animal cruelty nyah pegang biawak kat ekor pastu pu…

  14. RT @Daddylishes: Takyah nak fokus kat benda ni. Fokus kat harga ayam dan benda2 keperluan yg harga tengah melambung. People are struggling!…

  15. RT @G_Kay5: I saw this on one of the Shopee reviews. Y'all crazy. Just mad. https://t.co/DsXZsYn0Ui

  16. RT @tashadcby: bf aku dia punya busy rushing work, dahlia rizal post gmbr 3min bru, dh nampak tanda liked kt atas 🤩

  17. RT @BTS_twt: D-2 🤭 https://t.co/x37ii35Wke

  18. RT @shvshvv: Gais, you all buat antigen covid test lepas balik lepak dgn kawan kawan in the same day memang lah confirm confirm negative re…

  19. RT @_amagadon: คลิปนี้น่ารักมากเลย คุณพ่อสอนให้น้องเทน้ำ แต่น้องเทล้นตลอด ตอนจบคือคุณพ่อดีใจจนจะเป็นลม 5555555555555555555555555 https://t.…

  20. Second dose ritu effect dia tak kuat. Tapi dia kacau aku punya period cycle🙂 lambat 🥲

  21. RT @HateAnt: New York something else man https://t.co/wI7ohTshzj

  22. RT @Marchfoward: Rasanya @JKJAVMY dah kena seragamkan arahan di semua PPV benarkan kami rakam keadaan ketika cucuk vaksin Nak pastikan ket…

  23. RT @nurafifah_93: Please support their Youtube and Tiktok channel, send them love, positivity and encouragement. Jangan hina please

  24. RT @HakimXYQ: tak pernah cakap pun kita ada temujanji. tiba-tiba suruh tepati. https://t.co/mUKeOD3wGU

  25. RT @NoContextBrits: Just found a penguin skeleton in the road. RIP little fella. https://t.co/7Q2WAyhyEV