• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

EzatyEzlyn

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EzatyEzlyn

  1. RT @_amagadon: คลิปนี้น่ารักมากเลย คุณพ่อสอนให้น้องเทน้ำ แต่น้องเทล้นตลอด ตอนจบคือคุณพ่อดีใจจนจะเป็นลม 5555555555555555555555555 https://t.…

  2. Second dose ritu effect dia tak kuat. Tapi dia kacau aku punya period cycle🙂 lambat 🥲

  3. RT @HateAnt: New York something else man https://t.co/wI7ohTshzj

  4. RT @Marchfoward: Rasanya @JKJAVMY dah kena seragamkan arahan di semua PPV benarkan kami rakam keadaan ketika cucuk vaksin Nak pastikan ket…

  5. RT @nurafifah_93: Please support their Youtube and Tiktok channel, send them love, positivity and encouragement. Jangan hina please

  6. RT @HakimXYQ: tak pernah cakap pun kita ada temujanji. tiba-tiba suruh tepati. https://t.co/mUKeOD3wGU

  7. RT @NoContextBrits: Just found a penguin skeleton in the road. RIP little fella. https://t.co/7Q2WAyhyEV

  8. RT @edsikucen: Nampak sama tapi bukan dia https://t.co/P9F1FxKzMF

  9. RT @ulat_bulu_bulu: Salah satu terapi jiwa bila anak kucing bersihkan diri sendiri. 📽 : katekittens https://t.co/TCnhalLDTa

  10. RT @MaisarahMahmud: Ya Allah, peliharalah Masjid Al Aqsa, selamatkan lah saudara saudara kami di Palestin. Tiada daya & keupayaan melainka…

  11. Tapi lantaklah. Nak tido bye tido lagi penting

  12. RT @Jimbotiram: Tahniah khairul aming. Berjaya selesaikan sendiri kes jenayah perdagangan dalam masa kurang 48jam. Tanpa bantuan menteri KP…

  13. RT @pkckAm: Terus jadi pocong kawan tu! HAHAHAHAHAHAHAHAHA https://t.co/nGQmhwxUik

  14. RT @aymeemin: Salam @PDRMsia bgmana kakitangan anda mendapatkan footage cctv hotel? Sbg rakyat kami concern terhdp kebarangkalian ada pemya…

  15. RT @paapieu: biasanya yang tak takut lipas ni, takut cicak dan haiwan lembik macam katak. based on my observation on my family and friends,…

  16. RT @afiqahnasuhaaa: The doorgift. The price. https://t.co/fbQFnOXjRW

  17. RT @kenjo757: Ya’ll go like my post on my IG please https://t.co/iorWbYfMtv

  18. Makcik cleaner den ni padu. Pagi2 buat air utk cashier. Pukul 9 kang buat whip pulak. Tak lama lagi den ajar masak ayam lak

  19. RT @filltergguk: WAIT BCS I'VE NEVER THOUGHT OF IT THIS WAY 💀😭 https://t.co/7mvhd5y9P8

  20. RT @XavierNaxa: Dua filem animasi Jepun sehingga kini masih terpahat di hati. Saya bukan peminat tegar animasi Jepun, namun saya tidak me…

  21. RT @catsdotexe: https://t.co/UYwPv8KNoR

  22. @harrxwayne Diamla

  23. RT @Azfarovski: Remember kids. Dont throw out the bouquet that you receive. You can turn them into this https://t.co/SaNFsSafQb

  24. RT @qtbals: I’m selling my iPhone XR, comes with box!! Buka harga Rm1700 tapi boleh nego lagi! Reason jual sebab nak survive during pkp heh…