• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

EzatyEzlyn

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EzatyEzlyn

  1. RT @jllmisai: PM wakil dari Perak.. TPM wakil dari Perak.. Harap Perak lepas ni maju setaraf Singapura lah..

  2. RT @AbangDon__: Banyak persoalan aku ni salah satunya kenapa dia pulak call orang lain nak bgtau dia dah jadi PM?

  3. @hziqcang @AbuNawas379 Pencen bekas ahli parlimen…

  4. RT @ulat_bulu_bulu: Nasi lemeow. https://t.co/pf9YXDDXt7

  5. Nok aku pakai nail polish tapi dia clumpy terus aku remove. Pakai gam jela

  6. RT @farhanzulkefly: Minggu depan, waktu macam ni, Malaysia dah ada kerajaan baharu. Seorang PM akan angkat sumpah dan mentadbir Malaysia…

  7. RT @WholesomeMeme: https://t.co/ZFv39GoXJ1

  8. RT @ulat_bulu_bulu: Ada pasir tak bro? Kubikel saya takde pasir langsung. https://t.co/b4aRBvSgAl

  9. RT @ErsaTriWahyuni: Kalau habis sikat gigi jangan kumur pakai air. Karena percuma, fluoride memerlukan waktu untuk bekerja memperkuat gigi…

  10. RT @IzzraifHarz: he knows he's the main visual of the group and not afraid to show it 😍😍 best ending fairy of the year for sure!

  11. RT @kikilalana: Korang yang ada telegram tu perasan tak selalu je kena invite masuk group emaslah, tradinglah. Mostly group scammer je tu.…

  12. Kalau bagitahu bebetul takde masalah ni ckp mcm org tak pandai ckp melayu stress la

  13. RT @HutCat: Safe. https://t.co/7qyPtxxBr5

  14. RT @aswaliaaa: People sharing mak mertua suka bagi makanan Random : Kalau macam ni jadi to me I kena audit diri Why can't u be happ…

  15. RT @H_Bakkaniy: Daripada 4 eskalator, 3 rosak satu je yang bergerak. Rosak bukan seminggu dua, ada dah lebih 3 bulan. Cabut semua tu buat…

  16. RT @darlynpIs: these came out so cute 💐 https://t.co/XBQKwYDNva

  17. RT @amirull_azhr: pesanan untuk lelaki, biar kahwin lambat. jangan tersalah kahwin. https://t.co/oF5hOepzXk

  18. Ghisau ye ex staff follow twitter. Yg kuban kuban je

  19. RT @twitkocheng: https://t.co/lv4Iw5w6X9

  20. RT @nureenafrinaaaa: but alhamdulillah bila kitaorang suggest tengok cartoon 'Blippy' . ada yang boleh ckp dah sikit sikit . Blippy ni bij…

  21. RT @Azfarovski: Meanwhile in Malaysia, everything nak tukar nama modern and English sounding lel

  22. RT @zully_curtains: Yang rushing nak kahwin tanpa ada savings dan kerja tetap ni, tahu tak yuran tadika Montessori untuk seorang budak adal…

  23. RT @aemieruls_: “weh, aku takde cash. pakai duit kau dulu, nanti aku bayar” kita semua pernah mengalami situasi macamni. selalu korang rep…

  24. RT @dot_burn: At this point i can conclude, parlimen malaysia ni dah macam dipenuhi orang tua jenis lepak kedai kopi sembang pandai kencang…

  25. RT @JeffriMS: Bekukan akaun. Tangkap adik. Siasat. Tapi janganlah suruh SPRM yg siasat nanti main pok amai-amai pulak.