• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

youngcoleji

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About youngcoleji

  • Rank
    Newbie
  • Birthday
  1. RT @NCTsmtown: 오늘도 함께 해주어서 고마워요🤗 우리 시즈니💚 내일도 멋있는 무대 우리 시즈니💚가 좋아할수 있게 열심히 해볼께요! 오늘하루도 고맙고 수고했어요 시즈니💚 #JAEMIN #MakeAWish #NCT #NCTU #RESONAN…

  2. RT @Naunaback: Saldo 100k untuk 1 orang yg follow aku dan RT ini😊end secepatnya

  3. #SharedToSoco https://t.co/FtwNXhBhsw

  4. @skincarefess Benton snail nya bagus bangeet, papa recipe juga beughhh

  5. @skincarefess Aku. Baru beli 2 minggu lalu di sociolla. Skintype ku combi to oily dan ini emang melembabkan. Kadang… https://t.co/YzKr83CrDM

  6. @skincarefess Yg kiri foam jd begitu dipencet lgsg keluar busa. Kanan yg fw biasa yg di kasih air lg

  7. @skincarefess Ini mililiter kak

  8. RT @cookingdiary: Contest time! ⏰ Here's a chance for you to win 100 rubies! 💎💎💎 All you have to do is retweet this post and you might be o…

  9. @skincarefess Waktu sma minum itu tp jd minyakan

  10. @Est264 @skincarefess Di kemasannya ada cara pake atau gak liat di yutub jg byk

  11. @skincarefess Pake toner aha/bha deh. Itu beneran work di aku. Gak cuma bikin cerah tp ngalusin trus bikin keti gak bau jg.

  12. @skincarefess Aku taunya sih di YouTube, cari aja Ivan Lam. Banyak video skinker jg

  13. @skincarefess Aku pake. Bagus kok buat dipake sehari2, cuma kalo make up waterproof kyk maskara agak susah. Harus… https://t.co/puGtaUKzMd

  14. @skincarefess Kalo snail sih seharusnya gak. Coba deh nonton video nya liah yoo yg bahas ini https://t.co/NlzMNchm1A

  15. @skincarefess Ya bleachingnya gak sekali, berkali2. Di youtube kan banyak video bleaching