• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

suhoxing

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by suhoxing

  1. RT @Daddylishes: Takyah la panggil Kardashian Kelantan, jadi perasan pulak. Panggil Khan Budu sudah.

  2. RT @tekong: Kalau ada gajah melintas, tunggu dia melintas. Kalau boleh hantar sorang penumpang untuk inform 5 kereta di belakang 'ada gajah…

  3. RT @seketulakasah: Dah nak masuk 2021 ni kita semua kena amalkan prinsip relax, pergi mampus dan kesah pulak aku.

  4. RT @shahrulazwn: The father: The son: https://t.co/n3P96X2FTQ

  5. RT @sejenismanusia: Aku cuba kecilkan circle aku, tak sangka terkecik sangat. Semua hilang.

  6. RT @mighvv: Punyalah tak puas hati, aku quote lagi sekali. Dik, lelaki/suami boleh dicari, Kalau bela biawak hidup, dah tak boleh lari. G…

  7. RT @myjoe_: Rakaman CCTV macam mana suspek Macau Scam lari dari Bangunan SPRM https://t.co/rxLapEs49W

  8. RT @IzzRaifHarz: Muhyiddin: maaf jika abah mula menggunakan rotan Me: https://t.co/1zQKgRpNGg

  9. RT @dalvir26297: English got , bahasa Malaysia got . Why need to have mandarin portal. National language also don’t know and English also d…

  10. RT @dnlxarf: kecuali menteri di Malaysia.

  11. RT @_NazriH: Iklan Petronas tak pernah mengecewakan. Dia guna Pemadam je weh untuk iklan Merdeka pun dah rasa syahdu 😭 Ada orang cakap dek…

  12. RT @darlinnnn22: those butterflies in my stomach are dead now

  13. RT @romyjarr: Melbourne baru declare 'State of Disaster' sbb tak boleh control dah Hong Kong pun tak boleh tahan. Gelombang kedua lebih da…

  14. RT @adam_daniall: aku suka dengar ayat ni, "mungkin apa yang kita ada sekarang ni adalah doa doa kita yang masa lalu. jangan kita jadikan…

  15. RT @ksadjadpour: Two boys—ages 10 and 3–jumped 30 feet from a burning building in Grenoble, France. Two of the six adults who caught them b…

  16. RT @embunkarinapoet: 12 tahun terindah bunga citra lestari menunjukkan dia betul betul hidup dalam kebahagiaan bersama arwah ashraf. siapa…

  17. RT @akuikmalhanif: Guna new platform media utk promote product tempatan. Ini sebabnya pemimpin kena datang daripada orang muda sebab dia…

  18. RT @nisshrznl: insecure dengan girls yang pakai bawal nampak cantik on point je , and pakai shawl selak tepi fuh perfect sampai balik rumah…

  19. RT @datukhensem: Untuk perhatian semua yang bakal naik AirAsia. https://t.co/9UUqLBz16y

  20. RT @napiesz: Ketam is scam. But y'all ain't ready for this conversation. Tibeh. 🤡 Mahal. Effort nak masak. Effort ketuk keluarkan isi. Isi…

  21. RT @hiimamera: As you grow older, most probably you takkan suka getting attention from strangers nmore

  22. RT @imnkueyteow: aku bersyukur kerana single https://t.co/5iek9QG4d5

  23. 2 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by https://t.co/cdGtAQqcTa

  24. RT @fedtriyahya: Alamak... sian adik ni tak dapat bezakan 😅😂🤓 Dia belum lahir, kami dah on air 🤣 https://t.co/KfSX54XHG8

  25. RT @ipandolski: babilahhh i said what i said pun kena shortform hshs