• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

NaszhaaUE

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NaszhaaUE

  • Rank
    Newbie
  • Birthday
  1. @philautiia followan ga ya.... 🥺

  2. @golchafess check kiyeomarket coba kemarin udah ready stock tapi gatau masih ada atau ngga

  3. bingung mau ngakak atau gimana .") https://t.co/gXUFj9ejsM

  4. @philaeutia maukkkkk

  5. kenapa sih yang kaya gini lewat di tl... https://t.co/Sr2inmzbrR

  6. @golchafess kalo mau online aja, jadi minta cafenya adain menu spesial project itu di delivery app, terus pas diant… https://t.co/rjT6Ru1gdB

  7. @AbyzanRizki jauh weh

  8. @miamoeur payment by gopay bs g?

  9. itu foto pojok kanan btw mau banget.... https://t.co/8Im1JIKTmU

  10. @gncdmenfess nitip dong kali aja ada yang mau pake referral code aku HPR87 >

  11. jasa unlock akun karena nomor hp ayo datang aku need help, tiap masukin nomor hp gagal terus #zonaba #zonabu

  12. KALIAN ADA YANG MAU INSTALL POCKETDOLS DI ANDRO? PAKE REFFERAL CODE AKU DONG💛👊 HPR87

  13. @munfess PACAL AKUUUUU

  14. untung ga kenapa napa, mobilnya yang kenapa napa😭

  15. cc @superstarWL 골차 폴라로이드 >