• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

am_shy19

Kamilia♥
  • Content count

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

am_shy19 last won the day on July 22 2016

am_shy19 had the most liked content!

Community Reputation

97 Awesome

1 Follower

About am_shy19

  • Rank
    Fan
  • Birthday February 19

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    Always stay by Kara side^_^Kara 4ever!

Recent Profile Visitors

10,487 profile views
  1. RT @ketengahketepi: Apa la yang hina sangat dengan bahasa kita. Bahasa jiwa bangsa

  2. RT @TfikZainuddin: Adik laki aku accident pagi ni dekat subang jaya jam 5 pagi. Tapi aku nak ucapkan ribuan terima kasih dekat sorang India…

  3. RT @sunfloweraidil: fun fact: our national flower, the hibiscus or bunga raya is not native to malaysia. it’s from east asia. 🌺

  4. RT @fawwazrasydan: There will be good days and there will be bad days. We are still learning.

  5. RT @Just_Bella22: Zikir mohon perlindungan Allah dari segala kejahatan: أَعُوْذُ بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّآمَّاتِ مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ Ak…

  6. RT @Fuzedahostages: No matter how bad she treat you, she is still and forever will be your mother

  7. RT @HudaMahmud79: @syafiqunzir Benar. Bab kewangan ni, nak bagi panduan boleh tanpa perlu paksa orang lain terima pandangan peribadi diri…

  8. RT @thepatriotsasia: "Hamka Mempertahankan Tulisan Jawi Bangsa Melayu" Dahulu ketika Malaysia mahu menukarkan tulisan Jawi ke Rumi, antara…

  9. RT @hlovatesays_: "We are seasoned by time and weather, not by the figures on the (age) numbers." - Hlovate.

  10. RT @shukery_azizan: Islam tidak terdiri dengan “saya rasa..”, tetapi Islam tertegak dengan HUJAH dan ILMU. Apatah lagi perkara2 ghaib sepe…

  11. RT @imranhakmm: kau chill je,ade rezeki adelah tu,tak perlu nak hasad dengki dengan orang lain.

  12. RT @ariissaa_: Manusia yang mengumpat kamu sebenarnya tidak mampu menyakiti dirimu. Hakikatnya, mereka yang menyakiti diri mereka sendiri.…

  13. RT @afffiqah_: semua lelaki bijak in this world cuma dia malas je nak belajar but at the end of the final he will do their the best best ..…

  14. RT @nfbj04: a shiny day after rain https://t.co/T7lGfDChhS

  15. RT @Officialmuzuza: kata ulama’ : Manusia akan menakuti apa yang dia jahil tentangnya. So I think it’s essential right now to teach every…