• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

am_shy19

Kamilia♥
  • Content count

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

am_shy19 last won the day on July 22 2016

am_shy19 had the most liked content!

Community Reputation

97 Awesome

1 Follower

About am_shy19

  • Rank
    Fan
  • Birthday February 19

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    Always stay by Kara side^_^Kara 4ever!

Recent Profile Visitors

11,943 profile views
  1. RT @AMAZlNGSCIENCE: Perfect definition of inertia 🎾 https://t.co/IhKs0x3hjW

  2. RT @bernamaradio: Kerajaan akan mengutamakan belia sebagai satu daripada golongan sasar dalam Belanjawan 2021- @tzafrul_aziz https://t.co/i…

  3. RT @Hazrey: Before internet. https://t.co/WnVotVi2Uo

  4. RT @jentikhati: Jadilah seperti Bulan. Apabila jauh dirindui, Apabila dekat dikagumi, Apabila muncul mencahayai.

  5. RT @imranhakmm: When u finally siap hw and plan to study, a new workload comes in...😤

  6. RT @alqasam: PERNIKAHAN ITU.. Tidak memerlukan rumah yang luas. Perabot yang mewah. Akan tetapi, ia hanya memerlukan kepada jiwa yang tulu…

  7. RT @khalids: One ex PM can be convicted means other ex PMs too can be convicted. Its not impossible.

  8. RT @azraeimuhamad: Face mask sekarang menjadi antara sampah terbanyak di lautan. Bukan salah plastik, bukan salah Covid-19, tapi salah manu…

  9. RT @sunshinemiracl1: @enterinq_ Penah jumpa mcm ni, ad anger issue, habis tu kita ni nk buat something je kena ukur mood dia dulu ke ap..Th…

  10. RT @AbduwitdaFlu: WHY DIDNT NOBODY TELL ME THERES ONLY 2 MINOR SIGNS LEFT UNTIL MAHDI!!!!!👁👄👁

  11. @fardgaf The song is nice, the singer is cute

  12. RT @Izwan_AbdRahman: @itsyusri Kl ni kau pusing² 5-10km. Tapi ikutkan jalan tu dekat je. Macam dari pandan indah ke KLCC. Bukan jauh pun se…

  13. RT @alarifiya: Agama kekang jalan syahwat = tutup aurat! jaga batas pergaulan! jangan biasakan duduk dalam circle/suasana yang terdedah & b…

  14. RT @syamiahayob: Hiduplah dengan aman tanpa menyibuk hal saya. Kalau rasa nak cuba-cuba doktrin saya, batalkan je niat tu. Saya beradab buk…

  15. RT @hlovatesays_: "Hakikatnya, pokok kayu yang komited serap karbon dioksida dan bebaskan oksigen tu lebih beriman daripada diri kita ni."…