• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

am_shy19

Kamilia♥
  • Content count

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Status Updates posted by am_shy19

  1. RT @itsteme: Money can buy you a house, but not a home. Money can buy you fancy clothes, but not a good heart. Money may change the extern…

  2. RT @itswadhihah: "kesedihan yang terlampau adalah senjata bagi syaitan untuk hancurkan anak cucu adam." "apabila anak adam terlampau sedih…

  3. RT @HilalAsyraf: Tengok galak geng2 belah sana nak serang Mufti. Saya menyeru rakan-rakan yang follow akaun saya untuk kita bantu Menteri…

  4. RT @hanifjamals: RT jika anda taktahu ni amende

  5. RT @zowntmig: Tak perlu travel jauh2 ! xperlu pegi perth,kat PERLIS pon dah macam PERTH ..🤣🤣 PERTHLIS GUYS ig - z.own_ https://t.co/8sSXnZ…

  6. RT @AnotherOtak: [Islam] Kita sepatutnya terhutang budi pada diorang. At least mereka buat kerja nabi, sentiasa mencari Islam, nama² Allah…

  7. RT @muzzashark: No hate but looking at everyone who's defending LGBT in Islam makes me imagining how hard Nabi Lut trynna educate the peopl…

  8. RT @Alhamdhulillaah: My Lord, Increase me in knowledge #Quran 20:114 https://t.co/UcwJEhIIsx

  9. RT @aizadfahmy: Allahu gais, tak jadi marah kat Ku Nan gais. Sebenarnya Ku Nan adalah seorang malaikat berbentuk manusia

  10. RT @EmesisMuslim: Nampak ni wahai malayu benak! Raja korg kena hina ngn cainis dan chola. Masih lg korg nak angkat2 dorg jd ketua2 korg?…

  11. RT @ladydarshankaur: Apabila menemuramah tokoh yang berbangsa Melayu, sila guna Bahasa Melayu. Bahasa jiwa bangsa. Bahasa Melayu telah ter…

  12. RT @piqazuzu: ew we dress up not for girls

  13. RT @luahansemua: Kawan paling best bila dia boleh jadi good listener untuk dengar segala luahan hati dan masalah kita. Thank you my friends…

  14. RT @curious_aiza: My dad: Za tak makan nasi ke? Me: Tak. Diet. My dad: Betul ke kali ni? Me: Betuuul. *My brother brings home goreng pi…

  15. RT @underscoreBryan: If you view life in a positive way you’ll always win

  16. RT @DrAnwarFazal: 12.2.2020 May Allah always keep us close to Him.

  17. RT @DrRozanizam: Kids need to feel SAFE SEEN SECURE Try these often. https://t.co/v6ulzlbIg9

  18. RT @imaqishh: imagine your boyfriend talk about you with his friends like this haih so cute

  19. RT @widaerli: Sahabat Nabi yg suara langkah kakinya aja uda terdengar sampai surga😍

  20. RT @Kadizaaa: Mufti Menk once said ‘when things go wrong according to you, they have gone right according to the Almighty’ don’t stress🥺

  21. RT @ayidmazlan_: "Takde baju la nak pakai" Sebenarnya bukan takde baju, cuma bosan nak pakai baju sama. Semua baju dalam almari tu dah per…

  22. RT @ketengahketepi: Apa la yang hina sangat dengan bahasa kita. Bahasa jiwa bangsa

  23. RT @TfikZainuddin: Adik laki aku accident pagi ni dekat subang jaya jam 5 pagi. Tapi aku nak ucapkan ribuan terima kasih dekat sorang India…

  24. RT @sunfloweraidil: fun fact: our national flower, the hibiscus or bunga raya is not native to malaysia. it’s from east asia. 🌺

  25. RT @fawwazrasydan: There will be good days and there will be bad days. We are still learning.