• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

am_shy19

Kamilia♥
  • Content count

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by am_shy19

  1. RT @nirfaaaannn: I don’t hate you. I’m just disappointed you turned into everything you said you’d never be.

  2. RT @stfuKijoay: going to school in a bad mood but after a few minutes you just realize that you're already laughing because of your classma…

  3. RT @Neelofa: Alhamdulillah I appreciate those who have reached out to me and please keep my in your prayers. I’ve said what needed to be sa…

  4. @DrRozanizam Mak cik kantin ingat nama saya dan ajak borak walaupun saya pernah order baru 3 kali

  5. @rieyyyyy Innalillahiwainnailaihirojiun.

  6. RT @hazwanmohamad: Sebab tu aku cukup menyampah kalau the so called Ahli Parlimen yang acah2 ‘hadir sidang parlimen berkorban demi rakyat’…

  7. RT @FrenchHist: When the rich make war, it's the poor that die. -Jean-Paul Sartre, The Devil and the Good Lord, 1951

  8. RT @ThinkInPeach: When discussing purpose you must remember that not all are equal. Reflect on the depth of what drives you. Consider, is…

  9. RT @AMAZlNGSCIENCE: Perfect definition of inertia 🎾 https://t.co/IhKs0x3hjW

  10. RT @bernamaradio: Kerajaan akan mengutamakan belia sebagai satu daripada golongan sasar dalam Belanjawan 2021- @tzafrul_aziz https://t.co/i…

  11. RT @Hazrey: Before internet. https://t.co/WnVotVi2Uo

  12. RT @jentikhati: Jadilah seperti Bulan. Apabila jauh dirindui, Apabila dekat dikagumi, Apabila muncul mencahayai.

  13. RT @imranhakmm: When u finally siap hw and plan to study, a new workload comes in...😤

  14. RT @alqasam: PERNIKAHAN ITU.. Tidak memerlukan rumah yang luas. Perabot yang mewah. Akan tetapi, ia hanya memerlukan kepada jiwa yang tulu…

  15. RT @khalids: One ex PM can be convicted means other ex PMs too can be convicted. Its not impossible.

  16. RT @azraeimuhamad: Face mask sekarang menjadi antara sampah terbanyak di lautan. Bukan salah plastik, bukan salah Covid-19, tapi salah manu…

  17. RT @sunshinemiracl1: @enterinq_ Penah jumpa mcm ni, ad anger issue, habis tu kita ni nk buat something je kena ukur mood dia dulu ke ap..Th…

  18. RT @AbduwitdaFlu: WHY DIDNT NOBODY TELL ME THERES ONLY 2 MINOR SIGNS LEFT UNTIL MAHDI!!!!!👁👄👁

  19. @fardgaf The song is nice, the singer is cute

  20. RT @Izwan_AbdRahman: @itsyusri Kl ni kau pusing² 5-10km. Tapi ikutkan jalan tu dekat je. Macam dari pandan indah ke KLCC. Bukan jauh pun se…

  21. RT @alarifiya: Agama kekang jalan syahwat = tutup aurat! jaga batas pergaulan! jangan biasakan duduk dalam circle/suasana yang terdedah & b…

  22. RT @syamiahayob: Hiduplah dengan aman tanpa menyibuk hal saya. Kalau rasa nak cuba-cuba doktrin saya, batalkan je niat tu. Saya beradab buk…

  23. RT @hlovatesays_: "Hakikatnya, pokok kayu yang komited serap karbon dioksida dan bebaskan oksigen tu lebih beriman daripada diri kita ni."…

  24. RT @EmesisMuslim: Rendang ni milik seluruh suku dalam bangsa melayu. Asalnya rendang ni style masakan melayu yg mampu membuatkan ianya bert…

  25. RT @Khairulbaqiabd1: Stigma “Melayu Pemalas” sama sekali tidak benar. Penjajah gunakan perkataan tersebut hanya kerana orang melayu tidak m…