• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

am_shy19

Kamilia♥
  • Content count

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by am_shy19

  1. RT @Izwan_AbdRahman: @itsyusri Kl ni kau pusing² 5-10km. Tapi ikutkan jalan tu dekat je. Macam dari pandan indah ke KLCC. Bukan jauh pun se…

  2. RT @alarifiya: Agama kekang jalan syahwat = tutup aurat! jaga batas pergaulan! jangan biasakan duduk dalam circle/suasana yang terdedah & b…

  3. RT @syamiahayob: Hiduplah dengan aman tanpa menyibuk hal saya. Kalau rasa nak cuba-cuba doktrin saya, batalkan je niat tu. Saya beradab buk…

  4. RT @hlovatesays_: "Hakikatnya, pokok kayu yang komited serap karbon dioksida dan bebaskan oksigen tu lebih beriman daripada diri kita ni."…

  5. RT @EmesisMuslim: Rendang ni milik seluruh suku dalam bangsa melayu. Asalnya rendang ni style masakan melayu yg mampu membuatkan ianya bert…

  6. RT @Khairulbaqiabd1: Stigma “Melayu Pemalas” sama sekali tidak benar. Penjajah gunakan perkataan tersebut hanya kerana orang melayu tidak m…

  7. RT @dewivil: What liberals are preaching are quite contradicting. They said talk with facts, But when we gave them scientific researchs,…

  8. RT @ohconnieee: Assalamualaikum, semalam 1st time saya nampak ada gelandangan di area saya. uncle yg mualaf, dibuang dan dihalau oleh kelua…

  9. RT @yournekschapter: ya Allah please protect me from choosing a wrong person , we fix and fit each other but please make us a perfect match…

  10. RT @demieav: This is so me HAHAHA https://t.co/oEweOWAKgR

  11. RT @ikatanmuslimin: Tiga pelajar Malaysia tajaan JPA yang menuntut pengajian di Michigan State University, Amerika Syarikat merangkul kejay…

  12. RT @seinsaiyan_: bila aku dah takde nanti, doa doakan lah aku selalu dan maafkan aku.

  13. RT @ahmedmuslim: “The bravest heart is the one that stays close to Allah, even when it’s in pain.”

  14. RT @ViralLawak: Inilah dia antara HP dlu² sblm tibanya zaman HP pintar..Kebanyakkan budak² skrg x pernah jumpa HP² nie.. https://t.co/CSvpP…

  15. RT @notthepotter8: This never gets old lmao https://t.co/e5yYyvde00

  16. RT @Maulana_Imtiyaz: Be careful of how we treat people & how we speak to others. Let’s be generous with our hearts and speak kind words. Ho…

  17. RT @TalebWisdom: "If you are afraid for your reputation in ANY circle, you should NOT be in academia. Or at least you should not be a schol…

  18. RT @wandazrin: Terima kasih yg tagged sy. Berikut jawapan yg telah dijawab dari kaedah usul fiqh. ما أدى إلى الحرام فهو حرام Apa2 yg memb…

  19. RT @owlsblxck_: You deserve someone who isn't embarrassed to love you and tells all their friends about you and saves your selfies, whether…

  20. RT @rjmxrell: nobody cares how u feel, just smile

  21. RT @naufal_isaa: Kalau manusia kita boleh puji takkan Allah tak boleh kan? Nak dapatkan cinta manusia pun kena puji . macam tu juga untuk d…

  22. RT @byversy_: printed sweatshirt at RM27 😜 preorder size M to 2XL https://t.co/nioCIP8Dak

  23. RT @AdDien90: Lagu zaman sekolah dulu-dulu 😁 https://t.co/CYNKmDiXkf

  24. RT @itsteme: Money can buy you a house, but not a home. Money can buy you fancy clothes, but not a good heart. Money may change the extern…

  25. RT @itswadhihah: "kesedihan yang terlampau adalah senjata bagi syaitan untuk hancurkan anak cucu adam." "apabila anak adam terlampau sedih…