• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

am_shy19

Kamilia♥
  • Content count

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by am_shy19

  1. RT @AMAZlNGSCIENCE: Perfect definition of inertia 🎾 https://t.co/IhKs0x3hjW

  2. RT @bernamaradio: Kerajaan akan mengutamakan belia sebagai satu daripada golongan sasar dalam Belanjawan 2021- @tzafrul_aziz https://t.co/i…

  3. RT @Hazrey: Before internet. https://t.co/WnVotVi2Uo

  4. RT @jentikhati: Jadilah seperti Bulan. Apabila jauh dirindui, Apabila dekat dikagumi, Apabila muncul mencahayai.

  5. RT @imranhakmm: When u finally siap hw and plan to study, a new workload comes in...😤

  6. RT @alqasam: PERNIKAHAN ITU.. Tidak memerlukan rumah yang luas. Perabot yang mewah. Akan tetapi, ia hanya memerlukan kepada jiwa yang tulu…

  7. RT @khalids: One ex PM can be convicted means other ex PMs too can be convicted. Its not impossible.

  8. RT @azraeimuhamad: Face mask sekarang menjadi antara sampah terbanyak di lautan. Bukan salah plastik, bukan salah Covid-19, tapi salah manu…

  9. RT @sunshinemiracl1: @enterinq_ Penah jumpa mcm ni, ad anger issue, habis tu kita ni nk buat something je kena ukur mood dia dulu ke ap..Th…

  10. RT @AbduwitdaFlu: WHY DIDNT NOBODY TELL ME THERES ONLY 2 MINOR SIGNS LEFT UNTIL MAHDI!!!!!👁👄👁

  11. @fardgaf The song is nice, the singer is cute

  12. RT @Izwan_AbdRahman: @itsyusri Kl ni kau pusing² 5-10km. Tapi ikutkan jalan tu dekat je. Macam dari pandan indah ke KLCC. Bukan jauh pun se…

  13. RT @alarifiya: Agama kekang jalan syahwat = tutup aurat! jaga batas pergaulan! jangan biasakan duduk dalam circle/suasana yang terdedah & b…

  14. RT @syamiahayob: Hiduplah dengan aman tanpa menyibuk hal saya. Kalau rasa nak cuba-cuba doktrin saya, batalkan je niat tu. Saya beradab buk…

  15. RT @hlovatesays_: "Hakikatnya, pokok kayu yang komited serap karbon dioksida dan bebaskan oksigen tu lebih beriman daripada diri kita ni."…

  16. RT @EmesisMuslim: Rendang ni milik seluruh suku dalam bangsa melayu. Asalnya rendang ni style masakan melayu yg mampu membuatkan ianya bert…

  17. RT @Khairulbaqiabd1: Stigma “Melayu Pemalas” sama sekali tidak benar. Penjajah gunakan perkataan tersebut hanya kerana orang melayu tidak m…

  18. RT @dewivil: What liberals are preaching are quite contradicting. They said talk with facts, But when we gave them scientific researchs,…

  19. RT @ohconnieee: Assalamualaikum, semalam 1st time saya nampak ada gelandangan di area saya. uncle yg mualaf, dibuang dan dihalau oleh kelua…

  20. RT @yournekschapter: ya Allah please protect me from choosing a wrong person , we fix and fit each other but please make us a perfect match…

  21. RT @demieav: This is so me HAHAHA https://t.co/oEweOWAKgR

  22. RT @ikatanmuslimin: Tiga pelajar Malaysia tajaan JPA yang menuntut pengajian di Michigan State University, Amerika Syarikat merangkul kejay…

  23. RT @seinsaiyan_: bila aku dah takde nanti, doa doakan lah aku selalu dan maafkan aku.

  24. RT @ahmedmuslim: “The bravest heart is the one that stays close to Allah, even when it’s in pain.”

  25. RT @ViralLawak: Inilah dia antara HP dlu² sblm tibanya zaman HP pintar..Kebanyakkan budak² skrg x pernah jumpa HP² nie.. https://t.co/CSvpP…