• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

suhoxing

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by suhoxing

  1. RT @izati_miswa: HAJR ASWAD Buat pertama kalinya, kerajaan Arab Saudi berkongsi gambar Hajr Aswad yang diambil secara close-up dengan tekn…

  2. RT @pittssuda: Ketua polis terang2 ckp secara umum bahawa politik kita ni kotor! Rasuah berleluasa, org politik memang guna polis utk tutup…

  3. RT @bumilangit: Sesak ni, @IsmailSabri60 patut panjangkan bazaar ni sampai 4.30 pagi, tak pun buat 24jam

  4. RT @HermyRahim: From this To This. https://t.co/YuA55TYXkZ

  5. one person unfollowed me // automatically checked by https://t.co/cdGtAQqcTa

  6. RT @anisaniesa: Kita dah solat, berdoa, bersedekah, buat perkara baik tapi apa yang kita minta masih belum dapat. Ustaz pesan tadi maka b…

  7. RT @IBCIG: Esok dah isnin , minggu depan dah bulan April. Turbo betul tahun 2021 ni. Takut nak pejam mata, tiba-tiba dah jadi Warga Emas.

  8. RT @iffahannah: Ade lagi ke yang masih tak tahu cara untuk mengukur size bra? Meh I ajar cara mengukur size bra supaya payudara anda selam…

  9. RT @ixaviertweets: In Asia , if there's power cut in electricity. We don't check the main board. We check the neighbor's house first.

  10. RT @redzuanNewsMPB: Video menunjukkan dua anggota polis terpaksa melepaskan beberapa das tembakan ke arah tayar kenderaan selepas suspek en…

  11. RT @keemmazni: Comel bapak dia salah panggil nama!!!! Hhahahah https://t.co/Cq0Dn7HANs

  12. RT @muhdnqiuddin: Tidur 10 jam pun penat, tidur 3 jam pun penat. At this point I don’t know if I’m tired or just sad.

  13. RT @m_Rithaudin: 2020 : Scan my sejahtera bila nak masuk kedai 2050 be like 😂😂😂😂 https://t.co/5zvEqhGI3q

  14. RT @ajipkasa: Seorang 69 orang yg yg berguna yg tak berguna https://t.co/fRi881d2mr

  15. RT @Daddylishes: Takyah la panggil Kardashian Kelantan, jadi perasan pulak. Panggil Khan Budu sudah.

  16. RT @tekong: Kalau ada gajah melintas, tunggu dia melintas. Kalau boleh hantar sorang penumpang untuk inform 5 kereta di belakang 'ada gajah…

  17. RT @seketulakasah: Dah nak masuk 2021 ni kita semua kena amalkan prinsip relax, pergi mampus dan kesah pulak aku.

  18. RT @shahrulazwn: The father: The son: https://t.co/n3P96X2FTQ

  19. RT @sejenismanusia: Aku cuba kecilkan circle aku, tak sangka terkecik sangat. Semua hilang.

  20. RT @mighvv: Punyalah tak puas hati, aku quote lagi sekali. Dik, lelaki/suami boleh dicari, Kalau bela biawak hidup, dah tak boleh lari. G…

  21. RT @myjoe_: Rakaman CCTV macam mana suspek Macau Scam lari dari Bangunan SPRM https://t.co/rxLapEs49W

  22. RT @IzzRaifHarz: Muhyiddin: maaf jika abah mula menggunakan rotan Me: https://t.co/1zQKgRpNGg

  23. RT @dalvir26297: English got , bahasa Malaysia got . Why need to have mandarin portal. National language also don’t know and English also d…

  24. RT @dnlxarf: kecuali menteri di Malaysia.

  25. RT @_NazriH: Iklan Petronas tak pernah mengecewakan. Dia guna Pemadam je weh untuk iklan Merdeka pun dah rasa syahdu 😭 Ada orang cakap dek…