• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

shitah99_xoxo

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About shitah99_xoxo

  • Rank
    Newbie
  • Birthday
  1. RT @nznn: Kalau IC hilang, you can do police report online, then application online too (choose the pejabat with 30minutes siap option). Af…

  2. RT @hoyaceee: Papa is getting old. Mama is getting old. The clock never stops ticking. I just pray God gives me enough time to give back an…

  3. RT @unaanaa_: @imemerang i have paranoia, kalau keluar, nampak org tgh gelak2 sakan i thought diorg gelakkan cara pemakaian i atau muka i.…

  4. RT @dazzled1ni3: “..yang paling penting sah di sisi syarak,” kata Syamsul Yusof. Inilah dia mentaliti lelaki-lelaki pengecut yang berpolig…

  5. RT @MorissaSchwartz: A good reminder… https://t.co/Xbijvv6d9A

  6. @nshuhadaz Fhm fhm hadaa. Feel you babe..

  7. RT @dr_ingky: “Asal nak period je, jerawat naik. Nak period, jerawat naik” Dr. Ingky explain.. Jerawat bukan salah period ya, jerawat yan…

  8. RT @JimHesnen: Scammer/Pukau alert: Location: KL Sentral If you are wearing a work lanyard, please hide your lanyard or ID. Scammers are…

  9. Korean odyssey, live, tale of nine tailed, hospital playlist, memorist https://t.co/J8gc2MJ81n

  10. RT @ATMology: TOSE VS TOSAI Bila Cikgu Zack Kirana kata ‘kita eja ikut sebutan, jadi ejaannya TOSE dan bukan TOSAI’, ramai melenting walaup…

  11. RT @anisaniesa: Pagi ni I baca love letter dari Aida Azlin tentang ‘the feeling’. Bila beribadah, bangun malam, mengaji, berzikir but feel…

  12. RT @SyukBagiKerja: Terfikir juga, kalau kita nak mohon cuti anual leave tu kita perlu bagi reason ke? Korang selalu mohon cuti tu ada bagi…

  13. RT @sofearozaidi_: Siapa ada parut? Nahhh knowledge ingredients apa korang boleh cek sebelum nak beli ubat hilang parut I dah try skincar…

  14. @ftir22 Congrats fitri 🎉🎉🎉

  15. RT @izyann99: I've heard this from many recruiters. Oftentimes this one simple question sets the tone for the rest of the interview. Whethe…