• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

shitah99_xoxo

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About shitah99_xoxo

  • Rank
    Newbie
  • Birthday
  1. RT @SyukBagiKerja: Terfikir juga, kalau kita nak mohon cuti anual leave tu kita perlu bagi reason ke? Korang selalu mohon cuti tu ada bagi…

  2. RT @sofearozaidi_: Siapa ada parut? Nahhh knowledge ingredients apa korang boleh cek sebelum nak beli ubat hilang parut I dah try skincar…

  3. @ftir22 Congrats fitri 🎉🎉🎉

  4. RT @izyann99: I've heard this from many recruiters. Oftentimes this one simple question sets the tone for the rest of the interview. Whethe…

  5. RT @vamos32: Dari stadium terus ke mall sebab nak dinner. Tanya brother kedai ni surau dekat mana, dia kata mall ni takde surau. Dia terus…

  6. RT @chairman_GLC: Ni lah dia punca segalanya. Dia suruh install app, lepas tu app tu capture segala mak nenek data korang dalam telefon ter…

  7. RT @zumairaaa: Bila suami dah tak kerja sebab sakit kencing manis & saraf, Norainilah yg bekerja menanggung keluarga. Tapi gaji sebagai pe…

  8. @buunyonthemoon @nazihahh Integrate

  9. Tupperware tu pling https://t.co/dQ8bdJ4Dy4

  10. @Sunsetmcpotter Ohhh hahahahhahahaha 😂😂😂😂

  11. RT @iliyanaruslan: Dah lama tak rasa butterflies macam zaman maktab matchy matchy baju kurung/melayu dengan crush 😭😭 bodoh tapi comelnya be…

  12. RT @fakhrul_samerin: Student degree, kalau dah sampai masa untuk buat thesis, skill basic yang paling kurang kena tahu: 1. Buat Table of c…

  13. RT @sumoffshit: Rajin aku ada limit, malas aku unlimited

  14. RT @nas_rahmann: Satu benda je nak pesan kepada pelajar universiti. Always be respectful kepada semua kawan kita. In the future, kita tak t…

  15. RT @ShuhadahAzman: Sorry i dont like last minute cancel plan cause you dont know how hard people to free their time for you and you just ca…