• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

EzatyEzlyn

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EzatyEzlyn

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

Recent Profile Visitors

3,121 profile views
  1. RT @VPestilenZ: Trash pandas can only spin around 3 times before getting dizzy 😂 https://t.co/SruGKcBuFK

  2. Spicy lime crunch. Sumpah masam gilo🤢🤢🤢 better lagi green chilli crunch yg ayam hijo tu https://t.co/4I90JHtzqM

  3. RT @_asyantsya: fr girls out there kalau sayang pun jangan jadi bodoh :') 20rt aku cerita🙂 https://t.co/UU6y9QU6XL

  4. RT @Aziaaaaaatul: Semoga kami sekeluarga dapat mengetahui apa sebenarnya punca kematian adik kesayangan kami, Mohd Amirul Nashriq bin Othma…

  5. RT @nisyaarifin: im glad that my parents decided to stop my adik from upnm last 2 years.. through that one year (foundation) he was a cadet…

  6. RT @brgsjks: Do you mean Palestine & Palestine? https://t.co/iYJIzuB0TD

  7. RT @Azfarovski: Betul ke orang albino tak boleh kena matahari? Kalau kena apa jadi? — Jadi pink. Jadi........babino. https://t.co/mRNOPkrPnD

  8. RT @RidzwanMahazan: Terengganu beberapa hari ni: Ikan paus ✅ Harimau ✅ Belalang gergasi ✅ https://t.co/01V7viCT4a

  9. RT @snjayajonggrang: ketika kena sedak.. dan cara menolong nya. kena sedak bs terjadi pd siapapun dan kapanpun.. https://t.co/FJJbUuOFNz

  10. RT @Saneeer_: i never get any in help in this house https://t.co/bGLFVCWrBN

  11. RT @Nnazuan: Harapan untuk menari dengan salah sorang Aunty di majlis perkahwinan tidak tercapai setelah Suami beliau datang menyerang. htt…

  12. RT @daaaeeng_: Rt if you want this story to be made into an epic movie and tired of filem rempit malaysia. https://t.co/LGhlSKFtXk

  13. RT @syfqhrsln__: Gaji 1.5k. ‘uolls ni umur dah 25 pun masih terkapai2. I umur 30 dah stabil, dah senang, tak fikir problem dah’ said by som…

  14. Malasnya nak keje

  15. RT @puneirejang: Takde siapa pergi pujuk ke https://t.co/NuEqBgCLGm