• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

EzatyEzlyn

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EzatyEzlyn

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

Recent Profile Visitors

13,036 profile views
  1. RT @kikilalana: Korang yang ada telegram tu perasan tak selalu je kena invite masuk group emaslah, tradinglah. Mostly group scammer je tu.…

  2. Kalau bagitahu bebetul takde masalah ni ckp mcm org tak pandai ckp melayu stress la

  3. RT @HutCat: Safe. https://t.co/7qyPtxxBr5

  4. RT @aswaliaaa: People sharing mak mertua suka bagi makanan Random : Kalau macam ni jadi to me I kena audit diri Why can't u be happ…

  5. RT @H_Bakkaniy: Daripada 4 eskalator, 3 rosak satu je yang bergerak. Rosak bukan seminggu dua, ada dah lebih 3 bulan. Cabut semua tu buat…

  6. RT @darlynpIs: these came out so cute 💐 https://t.co/XBQKwYDNva

  7. RT @amirull_azhr: pesanan untuk lelaki, biar kahwin lambat. jangan tersalah kahwin. https://t.co/oF5hOepzXk

  8. Ghisau ye ex staff follow twitter. Yg kuban kuban je

  9. RT @twitkocheng: https://t.co/lv4Iw5w6X9

  10. RT @nureenafrinaaaa: but alhamdulillah bila kitaorang suggest tengok cartoon 'Blippy' . ada yang boleh ckp dah sikit sikit . Blippy ni bij…

  11. RT @Azfarovski: Meanwhile in Malaysia, everything nak tukar nama modern and English sounding lel

  12. RT @zully_curtains: Yang rushing nak kahwin tanpa ada savings dan kerja tetap ni, tahu tak yuran tadika Montessori untuk seorang budak adal…

  13. RT @aemieruls_: “weh, aku takde cash. pakai duit kau dulu, nanti aku bayar” kita semua pernah mengalami situasi macamni. selalu korang rep…

  14. RT @dot_burn: At this point i can conclude, parlimen malaysia ni dah macam dipenuhi orang tua jenis lepak kedai kopi sembang pandai kencang…

  15. RT @JeffriMS: Bekukan akaun. Tangkap adik. Siasat. Tapi janganlah suruh SPRM yg siasat nanti main pok amai-amai pulak.