• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

EzatyEzlyn

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EzatyEzlyn

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

Recent Profile Visitors

3,567 profile views
  1. RT @megatshzz: Baru tahu letak straw air vitagen macam tu, adik you so bijak https://t.co/9QuY3Z8Ijk

  2. RT @trizpacto: https://t.co/VvFqTYyqMU

  3. RT @AimanPsikologi: Tried it today. 19g of sugar in one drink. 🙄 https://t.co/RY87P0TnWt

  4. RT @AnasZahrin: Always remember this: Akan sampai satu fasa orang yang rapat dan sayang kita akan pergi. Kita tak boleh nak halang pun, if…

  5. RT @SinarOnline: Luahan seorang mekanik OKU yang dikenali Pak Busu setelah menyedari orang ramai tidak lagi menghantar kenderaan ke bengkel…

  6. RT @sheikhmustaqim_: most heart breaking bila madam update macam ni 😔 https://t.co/oAJ0Mew1Tm

  7. @Azilah_95 @HanaAzzahraaa @annashera Thank you so much azi, hana, ana, kak yana❤❤ esok baru nangis. Skrg dah ngantuk😂

  8. RT @minsondal: That's why guys, please lah belajar berenang. If you can't, train yourself to at least float. Kalau tak boleh jugak, belajar…

  9. RT @AwwwwCats: My cousins cat loves to hide and scare people https://t.co/Wz8rHlmMAC

  10. RT @imannkhalil: it’s a wrap, my hardworks paid off. Orang tido kita bangun, orang cuti kita pergi uitm ada program, orang kat bilik kita k…

  11. RT @akusukajalan2: Yg ketawa gw laporin ke Komnas Kucing 😠 https://t.co/TlWMSYn1Gz

  12. RT @BellaSam__: Korangggg tengoklah anak aku ni! Bergaduh dengan laki aku lepastu dok ajuk. Geram tengok 😤 jangan sampai kebesar macamni, s…

  13. RT @JatIkhwan: Kehadiran orang ketiga dalam sebuah perkahwinan sememangnya boleh membawa bala tak diundang. Itulah yang berlaku apabila seo…

  14. RT @emirazahari: this is what Islam taught us https://t.co/6XGZnqJPhh

  15. RT @raisa_azzam: I don’t have expect a lot of traction on this - but this is purely a warning to other people & creatives out there. Beware…