• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

EzatyEzlyn

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EzatyEzlyn

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

Recent Profile Visitors

4,093 profile views
  1. RT @fadhilasyala: Weh chill je dia mandi. Sampai dekat kucing aku tu terus confused anak kucing ke anak setan.

  2. RT @hanifjamals: Bila bulan puasa, tau tau je maghrib masuk pukul berapa

  3. RT @pineabul: To everyone yang komen lagi banyak emcee cakap dari nyanyi, ni lah sebabnya. Bagi aku dah cukup laju diorang buat kerja. Rama…

  4. RT @woahhlia: I’ve always been into drawing, soo I finally bought a 3D pen and I can’t stop making 😂 https://t.co/6FYrALBWo4

  5. RT @hanifjamals: Salam tok, esok subuh boleh ke masjid sama sama? ada hajat sikit. Saya bilal.

  6. RT @benz0sss: people been hating on muslim for as long as we can remember and no one give a damn. when it comes to chinese it become a issu…

  7. RT @itimaliasof: "você realmente vai deixar seu cachorro dormir na cama com você?" meu cachorro: https://t.co/99Oz7TM5UL

  8. RT @chlriedes: Me can't relate. Main phone kejap pun mesti pening and rasa nak muntah😓

  9. RT @dfinie_: so guys abang aku ada bukak kedai ikan fresh kat melaka , murah murah je . so if korang tak dapat nak beli retweet pun boleh .…

  10. RT @ayuazizz: “Ba, tolong ba. Baba nak saya kahwin sekarang? Okay. Tomorrow I’ll go to Pej Agama ba. Settle everything for Ayu. How much do…

  11. RT @OSuka2je: Pls...tolong rt untuk kucing² ni...itu je yang I mintak...pls help diorang...lepas kene tangkap tu diorang dibunuh...save the…

  12. RT @Syahmi_Paan: Mak dia punya concern lagi penting dari pandangan kau yg tah pape

  13. RT @malaymango: not porncorn 😭

  14. RT @nasbmz_: how sensitive are you? me: https://t.co/QlS9Wrj8BF

  15. RT @nylahuda: Please do not spit in a security guard’s face. They take orders. Take it up with the management. https://t.co/5ChvNjxYDP