• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

EzatyEzlyn

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EzatyEzlyn

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

Recent Profile Visitors

4,881 profile views
  1. RT @HausofHilton: Kalau terlepas exit, Jangan potong je. Just reroute waze anda and cari jalan baru ke destinasi anda. Depan tu kan ada ex…

  2. RT @KKMPutrajaya: Pelitup muka tidak boleh dipakai oleh: 1. kanak-kanak yang berumur kurang 2 tahun 2. Mereka yang sukar bernafas 3. I…

  3. RT @bajrul: Setahun yang lalu https://t.co/KE8jF7Nrya

  4. RT @schxnht: Gais, couple gaduh tepi kedai makan. Aku malas komen korang nilai laa sendiri https://t.co/TTGp3bGml8

  5. RT @nurrmarini: Budaya berniaga ni bagus. Tapi budaya orang merendah-rendahkan orang yang ada degree/master/PhD tapi bukan jutawan ni tak b…

  6. RT @nblasyzna: Rm7 ramen with sos cheese and 5 pcs meatball, ayam dh abes cause rmai beli, xnk beli xpe, just support me with rt, ily guys…

  7. RT @budakkertas00: Yang keje engineer okay ke tak tu https://t.co/GMHlkoWJox

  8. RT @SH4MAYMAC: i-🥺😩😍❤️🙈 https://t.co/5Bn9c03gFS

  9. RT @Peepottt: when cikgu rampas phone student and mintak pass nak tengok semua chat student ni legal ke weh?ya i know bawak phone memang il…

  10. RT @Azfarheri: Co-host with @ainedruce , penat bodo membebel bebel hahahaha stayyy tuned okayyyy 😋 https://t.co/cx4yReov6B

  11. RT @JatIkhwan: Kata @PUAzmanOfficial, hukum mewarnakan rambut guna inai atau artificial coloring adalah harus. Ada 5 perkara kena tengok ia…

  12. RT @FXTVT: ‘Wife selalu mengadu berat nak angkat bakul basuh baju. So, saja rajinkan diri DIY bakul beroda utk memudahkan dia time saya ta…

  13. RT @darwisy_aziz: Ayah aku masuk kedai Louis Vuitton pakai selipar pun kena pandang sinis. Pastu kena sindir pulak tu. Elok elok masuk na…

  14. RT @_fabulistjiwa: Pro tips. Letak di bawah siap2. Semua yang berada dibawah tak boleh jatuh dah, hanya boleh terus ditindas. Macam kita se…

  15. RT @ElynaSyaznii: Bosan la.