• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

EzatyEzlyn

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EzatyEzlyn

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

Recent Profile Visitors

12,065 profile views
  1. RT @H_Bakkaniy: Daripada 4 eskalator, 3 rosak satu je yang bergerak. Rosak bukan seminggu dua, ada dah lebih 3 bulan. Cabut semua tu buat…

  2. RT @darlynpIs: these came out so cute 💐 https://t.co/XBQKwYDNva

  3. RT @amirull_azhr: pesanan untuk lelaki, biar kahwin lambat. jangan tersalah kahwin. https://t.co/oF5hOepzXk

  4. Ghisau ye ex staff follow twitter. Yg kuban kuban je

  5. RT @twitkocheng: https://t.co/lv4Iw5w6X9

  6. RT @nureenafrinaaaa: but alhamdulillah bila kitaorang suggest tengok cartoon 'Blippy' . ada yang boleh ckp dah sikit sikit . Blippy ni bij…

  7. RT @Azfarovski: Meanwhile in Malaysia, everything nak tukar nama modern and English sounding lel

  8. RT @zully_curtains: Yang rushing nak kahwin tanpa ada savings dan kerja tetap ni, tahu tak yuran tadika Montessori untuk seorang budak adal…

  9. RT @aemieruls_: “weh, aku takde cash. pakai duit kau dulu, nanti aku bayar” kita semua pernah mengalami situasi macamni. selalu korang rep…

  10. RT @dot_burn: At this point i can conclude, parlimen malaysia ni dah macam dipenuhi orang tua jenis lepak kedai kopi sembang pandai kencang…

  11. RT @JeffriMS: Bekukan akaun. Tangkap adik. Siasat. Tapi janganlah suruh SPRM yg siasat nanti main pok amai-amai pulak.

  12. RT @sicfallacy: Cara handle biawak pun nijam kena ada politcally correct way. Apa benda animal cruelty nyah pegang biawak kat ekor pastu pu…

  13. RT @Daddylishes: Takyah nak fokus kat benda ni. Fokus kat harga ayam dan benda2 keperluan yg harga tengah melambung. People are struggling!…

  14. RT @G_Kay5: I saw this on one of the Shopee reviews. Y'all crazy. Just mad. https://t.co/DsXZsYn0Ui

  15. RT @tashadcby: bf aku dia punya busy rushing work, dahlia rizal post gmbr 3min bru, dh nampak tanda liked kt atas 🤩