• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

EzatyEzlyn

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EzatyEzlyn

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

Recent Profile Visitors

9,777 profile views
  1. RT @BTS_twt: D-2 🤭 https://t.co/x37ii35Wke

  2. RT @shvshvv: Gais, you all buat antigen covid test lepas balik lepak dgn kawan kawan in the same day memang lah confirm confirm negative re…

  3. RT @_amagadon: คลิปนี้น่ารักมากเลย คุณพ่อสอนให้น้องเทน้ำ แต่น้องเทล้นตลอด ตอนจบคือคุณพ่อดีใจจนจะเป็นลม 5555555555555555555555555 https://t.…

  4. Second dose ritu effect dia tak kuat. Tapi dia kacau aku punya period cycle🙂 lambat 🥲

  5. RT @HateAnt: New York something else man https://t.co/wI7ohTshzj

  6. RT @Marchfoward: Rasanya @JKJAVMY dah kena seragamkan arahan di semua PPV benarkan kami rakam keadaan ketika cucuk vaksin Nak pastikan ket…

  7. RT @nurafifah_93: Please support their Youtube and Tiktok channel, send them love, positivity and encouragement. Jangan hina please

  8. RT @HakimXYQ: tak pernah cakap pun kita ada temujanji. tiba-tiba suruh tepati. https://t.co/mUKeOD3wGU

  9. RT @NoContextBrits: Just found a penguin skeleton in the road. RIP little fella. https://t.co/7Q2WAyhyEV

  10. RT @edsikucen: Nampak sama tapi bukan dia https://t.co/P9F1FxKzMF

  11. RT @ulat_bulu_bulu: Salah satu terapi jiwa bila anak kucing bersihkan diri sendiri. 📽 : katekittens https://t.co/TCnhalLDTa

  12. RT @MaisarahMahmud: Ya Allah, peliharalah Masjid Al Aqsa, selamatkan lah saudara saudara kami di Palestin. Tiada daya & keupayaan melainka…

  13. Tapi lantaklah. Nak tido bye tido lagi penting

  14. RT @Jimbotiram: Tahniah khairul aming. Berjaya selesaikan sendiri kes jenayah perdagangan dalam masa kurang 48jam. Tanpa bantuan menteri KP…

  15. RT @pkckAm: Terus jadi pocong kawan tu! HAHAHAHAHAHAHAHAHA https://t.co/nGQmhwxUik