EzatyEzlyn

Karaholic
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 USD 

About EzatyEzlyn

Recent Profile Visitors

19,848 profile views

EzatyEzlyn's Achievements

Newbie

Newbie (1/10)

0

Reputation

  1. RT @twtbiy: Keras hati puteri sarah ni. You go girl. https://t.co/msahgfHqWp

  2. RT @_B___S: Veterinarians saving a dog, that choked on a toy. https://t.co/Tni22eDFxT

  3. RT @AsyrafRosli_: Weh bahayalah, tahulah taknak kena basah😭 https://t.co/X8tYYhF2TG

  4. RT @IniAlalalannn: Kau masuk MRSM dik, bukannya masuk Hogwarts 🙄 https://t.co/Zajaelpes4

  5. RT @ConferWithTerry: Honey.. This is tattooing. Call it sulam, silam, salam.. A tattoo is still a tattoo. Memang la tak kekal lama sebab t…

  6. RT @tang__kira: Ada YouTuber di Korea yang confess untuk pertama kalinya kalau dia adalah anggota keluarga dari korban kasus pembunuhan Yon…

  7. RT @alif_haidar: Aku nangis dekat SS yg last. so aku stop save. Aku pernah lalui keadaan tu. sukar… 1/3 https://t.co/CEGKyzNYMJ

  8. RT @sofearozaidi_: Korang buat apa kalau rasa mcm nak relapse? I jujur cakap dah nak 2 bulan tak cuci toilet. Barang2 sepah pun i cam malas…

  9. RT @tristupe: Impressive… digitalisation of JPJ. @anthonyloke memang terpaling function https://t.co/QNb0fpl7Hf

  10. RT @SyedAkramin: Boleh tahan Axia yang baru ni 👍🏻. https://t.co/qc9LNrkHd4

  11. RT @yemmeow: Semakin hari semakin selesa di rumah jiran ya 🥲 https://t.co/gRqu0KPO8X

  12. RT @IniAlalalannn: Tak malu ka nak mengamuk tengking2 buat kecoh kat dalam store semata-mata secawan americano mcm ni? Orang dah explain, t…

  13. RT @ohtweet: Menyakitkan hati. Nasib akak n budak tu tak ada apa-apa. https://t.co/BWUuGl2lJH

  14. RT @HaniesMasri: Unprivate my tw just for this. Dah few cases datang sawan sebab ubat ni. Please please avoid at all cost 😭

  15. RT @makpaupau: To see your old father cried on tv, is just really sad