• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

suhoxing

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About suhoxing

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

Recent Profile Visitors

3,341 profile views
  1. RT @sejenismanusia: Aku cuba kecilkan circle aku, tak sangka terkecik sangat. Semua hilang.

  2. RT @mighvv: Punyalah tak puas hati, aku quote lagi sekali. Dik, lelaki/suami boleh dicari, Kalau bela biawak hidup, dah tak boleh lari. G…

  3. RT @myjoe_: Rakaman CCTV macam mana suspek Macau Scam lari dari Bangunan SPRM https://t.co/rxLapEs49W

  4. RT @IzzRaifHarz: Muhyiddin: maaf jika abah mula menggunakan rotan Me: https://t.co/1zQKgRpNGg

  5. RT @dalvir26297: English got , bahasa Malaysia got . Why need to have mandarin portal. National language also don’t know and English also d…

  6. RT @dnlxarf: kecuali menteri di Malaysia.

  7. RT @_NazriH: Iklan Petronas tak pernah mengecewakan. Dia guna Pemadam je weh untuk iklan Merdeka pun dah rasa syahdu 😭 Ada orang cakap dek…

  8. RT @darlinnnn22: those butterflies in my stomach are dead now

  9. RT @romyjarr: Melbourne baru declare 'State of Disaster' sbb tak boleh control dah Hong Kong pun tak boleh tahan. Gelombang kedua lebih da…

  10. RT @adam_daniall: aku suka dengar ayat ni, "mungkin apa yang kita ada sekarang ni adalah doa doa kita yang masa lalu. jangan kita jadikan…

  11. RT @ksadjadpour: Two boys—ages 10 and 3–jumped 30 feet from a burning building in Grenoble, France. Two of the six adults who caught them b…

  12. RT @embunkarinapoet: 12 tahun terindah bunga citra lestari menunjukkan dia betul betul hidup dalam kebahagiaan bersama arwah ashraf. siapa…

  13. RT @akuikmalhanif: Guna new platform media utk promote product tempatan. Ini sebabnya pemimpin kena datang daripada orang muda sebab dia…

  14. RT @nisshrznl: insecure dengan girls yang pakai bawal nampak cantik on point je , and pakai shawl selak tepi fuh perfect sampai balik rumah…

  15. RT @datukhensem: Untuk perhatian semua yang bakal naik AirAsia. https://t.co/9UUqLBz16y