• Announcements

    • flamestalker

      [NEW] Member Solo Activities Subforums!   03/11/2017

      Hey Karaholic! Since all of the members are now with different agencies, we thought it'd be appropriate to create new subforums so members can stay in touch with their activities. Please try to post here from now on with future updates and events.  Here are the new subforums we've created:
      Park Gyuri: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/158-park-gyuri-solo-activities-motion-media/
      Han Seungyeon: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/159-han-seungyeon-solo-activities-jwide/
      Goo Hara: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/157-goo-hara-solo-activities-keyeast/
      Jung Nicole: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/160-jung-nicole-solo-activities-b2m/
      Kang Jiyoung: http://www.karaholic.com/forums/index.php?/forum/161-kang-jiyoung-solo-activities-sweetpower/ For Youngji, we've opted to leave the forum as is as she is still with DSP Media.  Thanks for your attention, hope you continue to drop by and visit.. new members and old! 

      -KH Staff

suhoxing

Karaholic
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About suhoxing

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

Recent Profile Visitors

4,791 profile views
  1. RT @Khairykj: Pada jam 1300hrs hari ini, Malaysia telah mencapai sasaran 80% penduduk dewasa lengkap divaksinasi. Walaupun sasaran awal ada…

  2. one person unfollowed me // automatically checked by https://t.co/cdGtAQqcTa

  3. RT @therosesloves: Allah tarik satu nyawa pergi, Allah ganti satu nyawa untuk hidup. Perjuangan dalam melahirkan anak & melawan covid. In s…

  4. RT @yannadeyya: Sebab tu I believe that kalau nak kawin and lepas tu ada anak, u need to have a good support system. Which is mainly your h…

  5. RT @khairulaming: tak akan berkurang rezeki kamu jika kamu berkongsi rezeki dengan orang lain. teruskan membantu walaupun besar atau kecik…

  6. one person unfollowed me // automatically checked by https://t.co/cdGtAQqcTa

  7. RT @pakoiee: Korang wajib beli tealive menu baru ni.. paling sedap grape velvet milk with black diamond.. rasa mcm extra joss yg x da gas 😂…

  8. one person unfollowed me // automatically checked by https://t.co/cdGtAQqcTa

  9. RT @niayons: Aku habis 600 kat swab ja. Kalau vaccine tu beli sendiri lama dah aku beli kot. Buang masa

  10. RT @Adlina1904: Are we allowed to be happy during Eid? Yes. Can we be sad because of what’s happening in Palestine? Also yes. We are huma…

  11. RT @izati_miswa: HAJR ASWAD Buat pertama kalinya, kerajaan Arab Saudi berkongsi gambar Hajr Aswad yang diambil secara close-up dengan tekn…

  12. RT @pittssuda: Ketua polis terang2 ckp secara umum bahawa politik kita ni kotor! Rasuah berleluasa, org politik memang guna polis utk tutup…

  13. RT @bumilangit: Sesak ni, @IsmailSabri60 patut panjangkan bazaar ni sampai 4.30 pagi, tak pun buat 24jam

  14. RT @HermyRahim: From this To This. https://t.co/YuA55TYXkZ

  15. one person unfollowed me // automatically checked by https://t.co/cdGtAQqcTa